O clădire emblematică
O clădire emblematică

Despre Noi

Despre Noi

Vechea denumire a hotelului Continental Forum Arad a fost „Astoria“, clădirea fiind inaugurată în anul 1969. Hotelul este un edificiu emblematic pentru Arad, situat ultracentral (km 0), pe principalul bulevard, în imediata vecinătate a numeroase instituții publice și atracții turistice.

În apropierea hotelului este situat malul Mureşului şi Ştrandul Neptun, iar cei mai vechi şi fideli clienţi ne încântă povestind cu drag cum, indiferent de itinerariul promenadei, locuitorii „dichisiţi” din Aradul secolului trecut nu conteneau să se oprească la Hotel „Astoria“ pentru a savura o bere răcoritoare pe terasă sau o prăjitură delicioasă la cofetărie.

Anul 1998 marchează intrarea hotelului Astoria în lanţul Continental. La scurt timp, hotelul a fost renovat, devenind un hotel de 4 stele sinonim cu confortul şi eleganţa, cu un colectiv ce defineşte pasiunea pentru perfecţiune.

De-a lungul anilor, conducători ai statului român, preşedinţi şi prim-miniştrii ne-au fost oaspeţi, vizita Regelui Mihai onorându-ne în mod deosebit.

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media