Petrecerile perfecte
Petrecerile perfecte

Banchet

Săli de Banchet în Arad

Echipa de organizare a evenimentelor din cadrul Continental Forum Arad vine în întâmpinarea clienților noștri cu cele mai interesante meniuri pentru organizarea unui banchet în Arad.

Aceste petreceri marchează un moment foarte important al vieții, precum începutul anilor de liceu sau încheierea acestor ani și trecerea către o etapă specială a vieții, perioada facultății.

Sărbătoriți aceste momente speciale alături de prieteni, pe ritmuri de dans, în sălile noastre atent decorate pentru acest tip de evenimente! Noi suntem aici pentru a ne asigura de succesul petrecerii tale!

Ne puteți contacta folosind formularul de contact de pe site sau la adresa de e-mail: forum.arad@continentalhotels.ro.

 

Delicios

Pentru organizarea de banchete în Arad vă punem la dispoziție preparate dintre cele mai diverse, în pachete precum „Prom Queen” sau „Prom King”, 2 tipuri de open cocktail bar pentru cele mai îndrăznețe petreceri, dar și diverse preparate într-un meniu vegetarian delicios. Pentru ca petrecerea să fie cu adevărat specială, vă propunem să alegeți fântâna de ciocolată, candy bar-ul sau bufetul de fructe. Un extra beneficiu este că la Continental Forum Arad puteți alege și Pachetul Boem – un pachet franțuzesc care conține diferite feluri de brânză, struguri, nuci și multe altele.

 

Elegant

Pentru cele mai elegante banchete, vă punem la dispoziție sălile noastre atent decorate de către echipa de organizare, cu mese rotunde care dublează rafinamentul celorlalte piese din saloane. Pentru petreceri cu maxim 70 de invitați, putem găzdui petrecerea și in barul nostru de noapte. Dacă alegeți salonul Panoramic veți da un plus de unicitate petrecerii, datorită priveliștii asupra orașului pe care acesta o oferă.

 

Accesibil

Vă stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau nelămuriri. Vă vom ghida pe parcursul organizării evenimentului și vă vom oferi sfaturi utile, precum și prețuri accesibile. Avem și un tarif special pentru invitații care doresc să beneficieze și de cazare: 150 de lei/cameră single sau dublă (valabil pentru zilele de weekend).

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

AM RELUAT ACTIVITATEA OPERAȚIONALĂ ÎN TOATE HOTELURILE

În această perioadă, am luat toate măsurile pentru siguranța sănătății dumneavoastră și a colegilor noștri. Din acest motiv o parte din serviciile noastre nu sunt disponibile sau sunt disponibile cu acces limitat.


Măsuri prevenție împotriva răspândirii Coronavirus Covid-19