Catering pentru evenimente cu bucate alese
Catering pentru evenimente cu bucate alese

Catering

Catering

De-a lungul timpului, am demonstrat că serviciile de catering pot fi ridicate la rang de artă. Pentru noi, fiecare client este unic și special. Stabiliți locația unde doriți să organizați cel mai frumos eveniment din viața voastră, iar noi ne deplasăm cu o întreagă echipă de profesioniști și îți oferim întreaga paletă de servicii pe care le implică organizarea unui eveniment fără cusur.

Vă asigurăm și servicii suplimentare de logistică și asistență tehnică, dar și consultanță pe toată perioada organizării și vă ajutăm cu sfaturi și recomandări în toate deciziile pe care trebuie să le luați.

Ne mândrim cu un număr total de 50.000 clienţi mulţumiţi din 13 judeţe diferite ale ţării: Arad, Timiş, Bihor, Caraş-Severin, Sibiu, Constanţa, Teleorman, Vaslui, Ialomiţa, Tulcea, Hunedoara, Giurgiu şi Brăila.

catering evenimente arad

Inedit

Preparatele pe care le oferim prin serviciul de catering sunt dintre cele mai diverse, gătite cu pasiune și grijă pentru gust. Oferim meniul complet pentru orice tip de eveniment, bucatele realizate de noi purtând semnătura calității. Pentru noi, aranjamentul în farfurie este la fel de important ca savoarea mâncării, de aceea avem grijă ca produsele pe care le preparăm și transportăm să fie creativ aranjate.

catering evenimente arad

Optim

Pentru ca pasiunea ne defineşte şi intotdeauna dorim să asigurăm pachete de servicii personalizate pentru a îndeplini toate cerinţele clientului, oferim atât servicii de catering (alimentaţie publică) şi personal calificat, cât şi suport logistic şi tehnic. Datorită dotărilor tehnice specifice (maşină frig, thermobox-uri), preparatele alimentare sunt păstrate în condiţii optime din punct de vedere al temperaturii şi al condiţiilor sanitar-veterinare.

Perfecționiști

 

Experienţa acumulată, primordialitatea mulţumirii clientului şi constanta dorinţă de perfecţionare, ne impulsionează către atenţia la detalii şi implicarea în organizarea evenimentelor şi cu scopul de a prelua din grijile clientului. Fiecare client este unic şi special şi fiecare eveniment este o experienţă pentru care suntem deosebit de recunoscători.

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

AM RELUAT ACTIVITATEA OPERAȚIONALĂ ÎN TOATE HOTELURILE

În această perioadă, am luat toate măsurile pentru siguranța sănătății dumneavoastră și a colegilor noștri. Din acest motiv o parte din serviciile noastre nu sunt disponibile sau sunt disponibile cu acces limitat.


Măsuri prevenție împotriva răspândirii Coronavirus Covid-19