Cadrul ideal de socializare
Cadrul ideal de socializare

Coffee Break & Lunch

Coffee Break & Lunch

La Continental Forum Arad știm că pauzele din timpul evenimentelor sunt foarte importante. De aceea, echipa noastră stă la dispoziția clienților oferind consiliere și servicii pe măsura așteptărilor astfel încât rezultatul final să fie un succes.

Este esențial ca un eveniment corporate să aibă în planificare și timp de recuperare psihică pentru participanți între sesiunile de lucru. În acest timp, aceștia împărtășesc idei și păreri despre eveniment, iar acest aspect este parte din succesul conferinței sau a întâlnirii de afaceri.

evenimente corporate continental forum arad

Personalizat

Scurta relaxare din timpul pauzelor este completată perfect de meniul personalizat ce poate include: apă minerală, apă plată, cafea, selecție de ceaiuri, sucuri naturale, sucuri acidulate, o gamă diversificată de patiserie, fursecuri, miniprăjituri și sandwich-uri.

evenimente corporate continental forum arad

Varietate

Meniul pentru prânz sau cină conține o serie preparate gustoase atât din bucătăria tradițională românească, cât și din cea internațională. Masa poate fi servită sub formă de buffet sau meniu fix.

evenimente corporate continental forum arad

Specialiști

Avem o experiență bogată în organizarea evenimentelor de tot tipul, de la conferințe cu sute de persoane până la traininguri și întâlniri de afaceri extrem de importante. Punem la dispoziție sfaturi practice încât pauzele de cafea să redea energia participanților pentru o nouă sesiune de lucru.

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media