Pentru experiențe memorabile
Pentru experiențe memorabile

Majorat

Săli de Majorat în Arad

Echipa Continental Forum Arad este alături de tine în toate momentele importante ale vieții tale și este la dispoziția ta pentru organizarea unui majorat în Arad!

Suntem aici pentru a ne asigura că toate evenimentele speciale din viața ta sunt organizate corespunzător, iar o petrecere de majorat este un moment care cu siguranță trebuie să fie memorabil!

Știm că dorești să petreci într-un mod special această trecere de la copilărie la maturitate, de aceea am compus câteva meniuri delicioase pentru petrecerea ta de majorat și 2 tipuri de open cocktail bar pentru ca evenimentul să fie cu adevărat reușit!

Așadar, dacă ești în căutarea unui salon central și a unui meniu special pentru o petrecere de majorat, alege Continental Forum Arad, iar noi ne vom asigura de succesul petrecerii tale!

Ne puteți contacta folosind formularul de contact de pe site sau la adresa de e-mail: forum.arad@continentalhotels.ro

 

Experiență

Fie că alegi meniul “Something Original”, “Something Extraordinary”, “Wonderful Fun” sau “It’s Party Time!”, echipa noastră de organizare cu o vastă experiență în domeniu îți va fi alături pentru a te îndruma și a-ți îndeplini toate cerințele!

 

Locație excelentă

Puteți avea o petrecere de majorat în barul nostru de noapte, la salonul de la Mezanin sau în salonul Panoramic, salon care oferă o priveliște unică asupra orașului și care va oferi un sentiment de unicitate evenimentului tău.

 

Diversitate

Îți punem la dispoziție meniuri care includ pachete de băuturi prestabilite, dar poți opta separat și pentru open bar-uri care conțin cocktailuri delicioase special preparate de barmanii noștri! Pentru un eveniment unic, îți propunem să alegi fântâna de ciocolată, candy bar-ul sau bufetul de fructe!

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media