În pas cu cerințele tale de business
În pas cu cerințele tale de business

Meetings

Meetings

Pentru organizarea unei întâlniri de afaceri reușite puteți opta pentru sala potrivită nevoilor evenimentului și vă puteți personaliza meniul.

Avem 6 săli de conferință cu capacități între 30 și 300 de persoane, acestea fiind dotate cu ecran de proiecție, videoproiecție, lumină naturală, săli de conferință modulare, internet gratuit și flipchart.

La cerere, putem oferi sistem de traducere simultană, microfon fix și mobil, scenă și pupitru, laser point, lumini speciale și teleconferință.

Pentru pauzele din timpul întâlnirii vă stam la dispoziție cu mai multe variante de coffee-break, sau meniuri pentru prânz și cină. Acestea sunt disponibile atât tip buffet cât și sub formă de meniu fix.

Vă oferim pachete speciale pentru organizarea evenimentelor corporate în sălile de conferință ale Continental Forum Arad: Pachet conferințe economic, Pachet conferințe standard și Pachet conferințe weekend.

meetings arad

Ospitalitate

Avem o viziune proactivă, încercând să anticipăm nevoile clienților și să ne mulăm după viziunea acestora. Tratăm cu seriozitate propunerile dumneavoastră și considerăm că împreună putem realiza un eveniment corporate fără cusur.

meetings arad

Adaptabilitate

Avem săli de conferință modulare, pe care le putem aranja în funcție de specificul evenimentului dumneavoastră și pretențiile pe care le aveți în ceea ce privește designul.

meetings arad

Coordonare

Avem o echipă de profesioniști care vă va consilia pentru a face cele mai bune alegeri, astfel încât evenimentul dumneavoastră să fie unul de succes. Vă stăm la dispoziție atât înainte de eveniment, cât și în timpul desfășurării evenimentului.

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media