Imaginația noastră nu are limite
Imaginația noastră nu are limite

Petreceri aniversare

Petreceri aniversare în Arad

Pentru petrecerile aniversare și pentru majorate avem pachete speciale și facilități adaptate tipului de eveniment.

Pentru a oferi cel mai bun tratament invitaților, clienții își pot personaliza meniul ce va fi pregătit atent de maeștri bucătari și pot alege unul dintre pachetele de băuturi Open Bar, cu cocktail-uri realizate de barmani profesioniști.

Surprindeți-vă invitații cu un spectaculos candy bar, îl realizăm cu o varietate de preparate ce pot fi pregătite în nuanțe și sortimente la alegere: macaroons, păhărele cu spume de diferite arome, bomboane fondante, acadele, bezele, mini-cupcakes etc.

Unul dintre cele mai importante aspecte ale unei petreceri aniversare este tortul ce poate fi comandat cu design-ul și sortimentul dorit.

Special pentru tine, am pregătit și o ofertă pentru petreceri aniversare.

petreceri aniversare continental forum arad

Colaborare

În organizare, oferim libertate clienților noștri de a veni cu idei și propuneri pentru că știm ca aportul lor este extrem de important în realizarea unui eveniment de succes, indiferent de natura sa.

petreceri aniversare continental forum arad

Pretențios

Sălile pe care vi le propunem pentru petrecerile aniversare au o eleganță aparte, creând sentimentul unui moment special. Mesele rotunde sunt decorate într-un mod festiv, dublând rafinamentul celorlalte piese din saloane.

petreceri aniversare continental forum arad

Diversitate

Aveți o paletă largă de băuturi din care puteți să optați, fie că sunteți adeptul băuturilor cu alcool sau fără. Vă oferim de la cocktail-uri revigorante din suc de fructe la băuturi fine ca whisky-ul sau coniacul.

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

AM RELUAT ACTIVITATEA OPERAȚIONALĂ ÎN TOATE HOTELURILE

În această perioadă, am luat toate măsurile pentru siguranța sănătății dumneavoastră și a colegilor noștri. Din acest motiv o parte din serviciile noastre nu sunt disponibile sau sunt disponibile cu acces limitat.


Măsuri prevenție împotriva răspândirii Coronavirus Covid-19