Magia începutului de viață
Magia începutului de viață

Restaurant Botez

Restaurant Botez Arad

La Continental Forum Arad, organizăm petreceri de botez frumoase și distinse. Saloanele decorate elegant reprezintă cadrul perfect pentru un astfel de eveniment. Așadar, dacă sunteți în căutarea unui restaurant botez Arad, ați găsit locul potrivit!

Salonul Panoramic este situat la etajul 11, oferă o panoramă deosebită asupra orașului și este decorat cu un mobilier alb din lemn masiv, capacitatea lui fiind de 160 de persoane la mese rotunde. Salonul Mezanin se situează deasupra lobby-ului, oferind o vedere spre parcul din fața hotelului. Sala găzduiește până la 260 de persoane, la mese rotunde. Restaurantul Mondo are un design elegant, cu mobilier masiv în nuanțe de crem, argintiu și negru. Încă mai cauți un restaurant botez Arad?

Calitatea și finețea meniului, precum și servirea promtă și profesională sunt aspecte ce ne recomandă ca fiind alegerea cea mai potrivită pentru petrecerea de botez a copilului tău. Invitații se vor bucura de serviciile oferite de speciliștii noștri, într-un cadru intim și plăcut ce aduce o contribuție importantă atmosferii din timpul petrecerii.

Avem discounturi pentru cei care doresc să organizeze petrecerea vinerea sau duminica, dar oferim și o serie facilități speciale pentru cei care ne aleg.

botezuri continental forum arad

Fantezie

Oferim posibilitatea de a comanda tort personalizat pentru prima petrecere a copilului dumneavoastră. Desertul este realizat chiar în laboratorul nostru, de către cofetarii Tekaffe. Aceștia pot crea un tort fantezie, cu un colorit care emană bună dispoziție.

botezuri continental forum arad

Apetisant

Vă propunem un meniu sofisticat și adaptat gusturilor dumneavoastră, cu bucate din bucătăria românească, dar și internațională. Bucătarii noștri sunt extrem de creativi, pregătind preparate de lux, cu un aspect irezistibil.

botezuri continental forum arad

Delicatețe

Avem pregătite pentru dumneavoastră decoruri fine, iar pentru a fi la înălțimea celor mai pretențioase gusturi apelăm la firme specializate în design interior. Așadar, petrecerea ta va purta o amprentă distinsă și elegantă, până la cele mai mici detalii.

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media