Celebrăm iubirea cu profesionalism
Celebrăm iubirea cu profesionalism

Restaurant Nuntă

Restaurant nunți Arad

Continental Forum Arad oferă un salon nunți Arad și servicii de calitate pentru organizarea unuia dintre cele mai importante evenimente din viața unei persoane. Echipa noastră de profesioniști are și rolul de a consilia mirii, ajutându-i să ia cele mai bune decizii, pe baza experienței pe care am dobândit-o în organizarea unor astfel de evenimente.

Pentru desfășurarea petrecerii mirii pot alege una dintre cele trei saloane de nunți pe care le punem la dispoziția clienților.

Salonul Panoramic este situat la etajul 11, oferă o panoramă deosebită asupra orașului și este decorat cu un mobilier alb din lemn masiv ce conferă eleganță încăperii. Capacitatea salonului este de 160 de persoane la mese rotunde.

Salonul Mezanin se situează deasupra lobby-ului, oferind o vedere spre parcul din fața hotelului. Sala găzduiește până la 260 de persoane, la mese rotunde. Încă mai căutati o sala nunti Arad?

Restaurantul Mondo are un design elegant, cu mobilier masiv în nuanțe de crem, argintiu și negru. Localul include și o zonă special amenajată pentru bandul de muzică, iar din restaurant se face accesul pe terasă.

Pentru o nuntă în Arad de excepție, punem la dispoziție un meniu adaptabil în funcție de gusturile dvs. Pentru tinerii îndrăgostiți, am gândit cadouri surpriză, dar și discounturi pentru cei care doresc să organizeze petrecerea de nuntă vinerea sau duminica.

nunti arad

La înălțime

Pe lângă serviciile de înaltă calitate pe care le-am dezvoltat pentru cea mai importantă seară din viața unui cuplu, ne mândrim cu salonul intitulat sugestiv Panoramic. Pe terasa acestuia se pot imortaliza cele mai frumoase fotografii datorită priveliștei panoramice de 360 de grade.

nunti arad

Imaginație

Pentru desert, pregătim torturi și prăjituri în laboratorul propriu al cofetăriei Tekaffe. În prepararea lor, depunem multă pasiune, folosim doar ingrediente naturale și avem rețete creative, aromate și viu colorate.

Experți

Grija pentru detalii este ceea ce ne deosebește de ceilalți, de aceea vă punem la dispoziție personal calificat, cu experiență în domeniu, iar pentru decor colaborăm cu o firmă specializată. De asemenea, apelăm la serviciile unui barman specializat pentru prepararea cocktail-urilor. Alături de sala de nunti din Arad, care este cu adevărat specială, echipa noastră va ridica standardul nunții dumneavoastră la un standard elitist.

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

AM RELUAT ACTIVITATEA OPERAȚIONALĂ ÎN TOATE HOTELURILE

În această perioadă, am luat toate măsurile pentru siguranța sănătății dumneavoastră și a colegilor noștri. Din acest motiv o parte din serviciile noastre nu sunt disponibile sau sunt disponibile cu acces limitat.


Măsuri prevenție împotriva răspândirii Coronavirus Covid-19