Cazare în Arad cu priveliște panoramică
Cazare în Arad cu priveliște panoramică

Hotel & Servicii

Hotel & Servicii

Hotelul Continental Forum Arad face parte din lanțul hotelier Continental Hotels din anul 1998 si reprezintă alegerea ideală de cazare în Arad.

Hotelul este cel mai mare din Arad, fiind și cea mai înaltă clădire din centrul orașului. Datorită acestui fapt, puteți admira din balcoanele private ale camerelor de la etajele superioare peisajul spectaculos al așezării urbane.

Hotelul de 4 stele este elegant și cochet, fiind potrivit atât pentru cei care sunt în Arad în scop profesional, cât și pentru relaxare.

Hotelul oferă cazare în Arad și servicii de calitate, în acord cu standardele specifice clasificării de 4 stele. Printre serviciile și facilitățile Continental Forum Arad se numără: room service, concierge, curățătorie/spălătorie și multe altele.

În ultimii ani, am dezvoltat și serviciul de catering în Arad și am asigurat servicii complete la o varietate mare de evenimente private, corporate, evenimente în aer liber, precum și livrarea zilnică a meniului de prânz. De asemenea, avem saloane potrivite pentru organizare de nunți și botezuri sau evenimente corporate.

La restaurantele hotelului se poate servi de la un mic dejun bogat și delicios la o masă copioasă, o băutură aromată sau un desert, toate acestea fiind disponibile în incinta clădirii.

Datorită profesionalismului angajaților noștri, garantăm un sejur relaxant și o experiență de excepție de cazare în Arad, într-un cadru primitor și elegant.

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

AM SUSPENDAT TEMPORAR ACTIVITATEA ÎN URMĂTOARELE HOTELURI:

Grand Hotel Continental,

Continental Forum Arad, Continental Forum Sibiu, Continental Forum Tîrgu Mureș,

Continental Dr. Tr. Severin and Continental Suceava


Informații privind flexibilitatea rezervărilor dumneavoastră și siguranța călătoriilor

Toate rezervările cu data de sosire înainte de 31 mai pot fi modificate sau anulate fără penalizare

Toate rezervările cu data de sosire după 1 iunie pot fi modificate pentru o altă perioadă până la sfârșitul anului 2021, în limita disponibilității.