20% discount pentru cei care REZERVĂ DIRECT
20% discount pentru cei care REZERVĂ DIRECT

Camere

Camere

Continental Forum Arad este cel mai mare hotel 4 stele Arad. Vă punem la dispoziție 160 de camere, iar o mare parte dintre acestea au fost renovate în 2018. Acestea dispun de facilități diferite pentru a servi nevoilor dumneavoastră și au mobilier modern, cu o cromatică în nuanțe de bleu, designul acestora fiind unul plăcut și eficient.

Pentru a asigura confortul vizitatorilor, camerele au o serie de facilități ce servesc nevoilor oaspeților, specifice unui hotel de 4 stele. Vă garantăm în toate camerele uscător de păr, halat, papuci, minibar, internet WiFi gratuit, seif, aer condiționat, balcon și multe altele.

Camerele sunt dispuse pe zece etaje. 36 camere sunt Standard – matrimoniale și twin, 73 camere sunt Business – matrimoniale și twin, 26 camere sunt Deluxe, cu pat matrimonial, 10 sunt Apartamente și 15 camere Family.

Toate camerele sunt pentru nefumători.

De la balconul privat al camerelor de la etajele superioare puteți admira o priveliște panoramică asupra Aradului, clădirea hotelului fiind cea mai înaltă din centrul orașului. Din totalul de camere, 60 au vedere spre râul Mureș, iar 100 de camere spre centrul istoric.

În această perioadă, am luat toate măsurile pentru siguranța sănătății dumneavoastră și a colegilor noștri. Din acest motiv o parte din serviciile noastre nu sunt disponibile sau sunt disponibile cu acces limitat. Vezi Măsurile de securitate și prevenție împotriva răspândirii Coronavirus Covid19

Rezervările directe beneficiază de 20% discount!

Consultați secțiunea de oferte pentru pachetele noastre speciale de cazare.

Vedeți care sunt serviciile și facilitățile hotelului.

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media