10% discount pentru cei care REZERVĂ DIRECT
10% discount pentru cei care REZERVĂ DIRECT

Camere

Camere

Continental Forum Arad este cel mai mare hotel 4 stele Arad. Vă punem la dispoziție 160 de camere, iar o mare parte dintre acestea au fost renovate în 2018. Acestea dispun de facilități diferite pentru a servi nevoilor dumneavoastră și au mobilier modern, cu o cromatică în nuanțe de bleu, designul acestora fiind unul plăcut și eficient.

Pentru a asigura confortul vizitatorilor, camerele au o serie de facilități ce servesc nevoilor oaspeților, specifice unui hotel de 4 stele. Vă garantăm în toate camerele uscător de păr, halat, papuci, minibar, internet WiFi gratuit, seif, aer condiționat, balcon și multe altele.

Camerele sunt dispuse pe zece etaje. 47 camere sunt Standard – matrimoniale și twin, 67 camere sunt Business – matrimoniale și twin, 26 camere sunt Deluxe, cu pat matrimonial, 10 sunt Apartamente și 10 camere Family.

Toate camerele sunt pentru nefumători.

De la balconul privat al camerelor de la etajele superioare puteți admira o priveliște panoramică asupra Aradului, clădirea hotelului fiind cea mai înaltă din centrul orașului. Din totalul de camere, 60 au vedere spre râul Mureș, iar 100 de camere spre centrul istoric.

Toți cei care aleg să rezerve direct beneficiază de 10% discount!

Consultați secțiunea de oferte pentru pachetele noastre speciale de cazare.

Vedeți care sunt serviciile și facilitățile hotelului.

Oferte

Oferte

Oferte

©2019 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media