Rezervă direct și ai 20% discount
Rezervă direct și ai 20% discount

Camera Deluxe

Camera Deluxe

În această perioadă, am luat toate măsurile pentru siguranța sănătății dumneavoastră și a colegilor noștri. Din acest motiv o parte din serviciile noastre nu sunt disponibile sau sunt disponibile cu acces limitat. Vezi Măsurile de securitate și prevenție împotriva răspândirii Coronavirus Covid19

Continental Forum este un hotel Arad 4 stele, situat în centrul orașului, oferind acces rapid în orice punct al orașului.

Camerele Deluxe au o suprafață mai mare decât suprafața camerelor Standard sau Business, având 30 m². Acest tip de cameră a fost renovat la începutul anului 2018, având un decor cald, modern și confortabil. Toate camerele au pat matrimonial și o canapea.

Acest tip de cameră are următoarele facilități: internet Wi-Fi gratuit, televiziune prin cablu, telefon cu acces direct național și internațional, minibar, uscător de par și multe altele.

Camerele deluxe au vedere spre oraș, au ferestre mari prin care, seara, puteți admira spectacolul de lumini al orașului.

Rezervările făcute direct pe website-ul nostru au o reducere de 20% față de orice alt site de rezervări.

Consultați secțiunea de oferte pentru pachetele noastre speciale de cazare.

Vedeți care sunt serviciile și facilitățile hotelului.

Beneficii

Având în vedere spațiul generos pe care îl oferă, camerele deluxe sunt dedicate persoanelor care își doresc confort sporit pe perioda șederii în Arad.

Aceste camere sunt potrivite pentru gusturile pretențioase ale turiștilor care călătoresc în interes de afaceri, dar sunt ideale și pentru cei aflați în vacanță în Arad.

WI FI Gratuit
Aer condiționat
Seif
Ac și ață
Articole toaletă
Baie
Birou
Canapea
Cantar
Cosmetice baie
Duș
Halat și papuci
Burete de lustruit pantofi
Minibar
Oglindă cu lupă
Pătuț de copil
Serviciu de trezire
Telefon
TV cu ecran plat
TV prin cablu
Umbrelă
Uscător de păr
Presă de pantaloni
Camere pentru nefumători

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media