City break în Arad

City break în Arad

Ne pare rău, această ofertă nu mai este valabilă.

City break Arad

Aradul sau citadela baroc, cum mai este cunoscut orașul, este bogat în atracții turistice, concentrate în jurul arterei principale, Bulevardul Revoluției, unde se află și Continental Forum Arad.

În Arad poți admira o serie de monumente istorice, datând din sec. XVIII – XIX, dar ai și posibilitatea de a te relaxa la ștrandul Neptun, al doilea ștrand ca mărime din Europa.

Nu rata oferta noastră de city break în Arad prin care îți oferim:

–  11% discount la cazare
–  discount special pentru cina la restaurantul Mondo,
– free upgrade la camera Deluxe pentru o rezervare de minim 3 nopți

Ofertă valabilă pentru minim două nopți de cazare în weekend (vineri – luni)

Dacă pleci în vacanță cu mașina, iar până la destinație vrei să faci o oprire. Luați în calcul Aradul deoarece este aproapte de graniță, iar la Continental Forum vă garantăm calitatea serviciilor pentru un început / sfârșit de vacanță reușit.

Ce poți face în Arad:

– Vizitarea monumentelor istorice: Palatul Administrativ, Palatul Szantay, Palatul Băncii Naţionale a României, Palatul Cenad, Biserica Evanghelică Luterană, Palatul Cultural Arad, Palatul Justiţiei, Teatrul de Stat „Ioan Slavici“, Casa Iacob Hirschl, Turnul de Apă, Vechea Catedrală (azi Biserica Sf. Ioan Botezatorul), Casa Beller, Filarmonica de Stat și Cetatea Aradului
– Vizitarea mânăstirii din Gai
– Excursie până la mânăstirea Radna

Dacă dorești să beneficiezi de ofertă, solicită o rezervare prealabilă, pentru a verifica disponibilitatea, prin email la forum.arad@continentalhotels.ro.

Personalul de la recepție îți stă la dispoziție cu informații și hărți tursitice. Te așteptăm la Arad!

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

AM RELUAT ACTIVITATEA OPERAȚIONALĂ ÎN TOATE HOTELURILE

În această perioadă, am luat toate măsurile pentru siguranța sănătății dumneavoastră și a colegilor noștri. Din acest motiv o parte din serviciile noastre nu sunt disponibile sau sunt disponibile cu acces limitat.


Măsuri prevenție împotriva răspândirii Coronavirus Covid-19