Revelion 2017 la Înălțime!
Revelion 2017 la Înălțime!

Revelion 2017

Revelion 2017

Ne pare rău, această ofertă nu mai este valabilă.

oferta revelion 2017 arad continental

Continental Forum Arad îți propune o ofertă la înălțime pentru petrecerea de Revelion 2017! Anul acesta te invităm să sărbătorești trecerea dintre ani în Salonul Panoramic de la ultimul etaj al hotelului. Salonul este celebru în Arad pentru cea mai frumoasă priveliște asupra orașului.

Oferta Revelion 2017 în Arad

Petrecere tematică de Revelion  350 lei / persoană.

 

Pachet Revelion

800 lei / persoană /3 nopți

 

Pachetul include:

Petrecere tematică de Revelion

Cazare 3 nopți în cameră dublă cu demipensiune

Brunch pe 1 ianuarie.

 

Dacă te grăbești, poți prinde discountul early booking de 10% până pe 30 noiembrie. Grăbește-te să-ți prinzi oferta, locurile sunt limitate!

Salon Panoramic

Salonul Panoramic, situat la etajul 11 al clădirii Continental Forum Arad, este alegerea multor arădeni pentru momente speciale din viață deoarece oferă o imagine de vis asupra urbei.

Cu siguranță specatcolul de artificii de la miezul nopții se va vedea cel mai bine în Arad de pe terasa salonului nostru. Vă asigurăm că vom avea grijă ca decorul salonul să fie și el la Înălțime!

Program artistic

Cum muzica dă tonul petrecerii, vom avea un program artistic cu muzică live, DJ, dar și un program de cabaret.

Meniu

Meniul pe care vi-l propunem va debuta trei delicii în miniatură ca aperitiv (amouse-bouche), dar și gustări reci variate, printre care amintim pastetă de fazan picantă, sos englezesc și coacăze și duo de somon cu sparanghel.

Ca gustare caldă vă vom încânta papilele gustative cu o specialitate din pește, iar felul principal este unul bogat, care satisface și cele mai pretențioase gusturi. Seara se va încheia cu o varietate de tipuri de desert, care mai de care mai delicioase.

Pentru lista completă de preparate și băuturi pentru petrecerea de Revelion 2017, te invităm să „răsfoiești“ meniul de mai jos:

Dacă îți dorești o petrecere privată pentru petrecerea dintre ani, te rugăm să ne contactezi pentru o ofertă personalizată. Putem rezerva o sală exclusiv pentru grupul tău de prieteni, după cum urmează:

Sala Astoria – minim 50 persoane
Restaurant Mondo – minim 80 persoane
Bar de noapte – minim 40 persoane
Pub – minim 80 persoane

Pentru mai multe detalii apelează: +40 372 578 800 sau trimite un mesaj la adresa de e-mail: forum.arad@continentalhotels.ro.

Te așteptăm să petreci un Revelion la Înălțime, deasupra Aradului!

Vezi și oferta de Revelion Mezzanine Party!   

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media