Petreceri corporate de Crăciun 2018

Petreceri corporate de Crăciun 2018

Ne pare rău, această ofertă nu mai este valabilă.

Petrecerile corporate de Crăciun sunt un moment mult așteptat de colegi, clienți și colaboratori, dar și o provocare pentru organizatori.

Știm cât de greu este să mulțumești gusturile tuturor invitaților, motiv pentru care am creat o ofertă variată, care se pliază pe orice tip de preferințe, fie că organizezi petrecerea corporate de Crăciun pentru angajații firmei tale, pentru clienții tăi sau pentru colaboratori.

Ți-am pregătit nu mai puțin de 4 variante de meniu, cu preparate servite în regim de bufet suedez. Indiferent de meniul ales, invitații vor avea ca antreu o paletă largă de gustări reci, un fel de bază cu preparate calde pentru toate gusturile, alături de mai multe tipuri de garnitură și, desigur, un desert pe măsură.

Consultă oferta de mai jos pentru a vedea lista preparatelor din meniu și diferitele tipuri de pachete!

petreceri de crăciun arad 2018

Cadouri încântătoare pentru petreceri de Crăciun corporate

De la o petrecere de Crăciun n-au cum să lipsească cadourile, iar Moșul Continental va răsplăti invitații cu câteva atenții.

Decorul tematic va fi din partea casei, la fel și cocktailul de bun venit. Mai mult, Moșul va mai avea o surpriză în sacul său generos: un cadou dulce pentru toți invitații.

Pentru decor, îți propunem trei variante, pe care le poți combina cu orice tip de meniu: Traditional Christmas, Elegant Christmas, From Santa’s Wishlist sau Red Velvet Christmas. Dacă alegi ca petrecerea de Crăciun să aibă ca tematică Red Velvet Christmas, te vom surprinde cu un spectacol de 30 minute susţinut de trupa de cabaret Feeria.

Nu am uitat nici de partea de animare a petrecerii de Crăciun. Îți punem la dispoziție DJ și lumini speciale, pentru un cost suplimentar.

Lasă în grija noastră organizarea petrecerii de Crăciun și garantăm că vei avea parte de o petrecere corporate cu gust. Colegii, clienții sau colaboratorii tăi merită să fie răsplătiți cu un chef pe cinste!

Pentru mai multe detalii apelează: +40 372 578 800 sau trimite un mesaj la adresa de e-mail: arad@continentalhotels.ro.

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media