Petreceri variate de Crăciun
Petreceri variate de Crăciun

Petreceri corporate de Crăciun 2019

Petreceri corporate de Crăciun 2019

Ne pare rău, această ofertă nu mai este valabilă.

Petrecerile corporate de Crăciun sunt un moment mult așteptat de colegi, clienți și colaboratori, dar și o provocare pentru organizatori.

Știm cât de greu este să mulțumești gusturile tuturor invitaților, motiv pentru care am creat o ofertă variată, care se pliază pe orice tip de preferințe, fie că organizezi petrecerea corporate de Crăciun pentru angajații firmei tale, pentru clienții tăi sau pentru colaboratori.

Ți-am pregătit nu mai puțin de 4 variante de meniu, cu preparate servite în regim de bufet suedez. Indiferent de meniul ales, invitații vor avea ca antreu o paletă largă de gustări reci, un fel de bază cu preparate calde pentru toate gusturile, alături de mai multe tipuri de garnitură și, desigur, un desert pe măsură.

Consultă oferta de mai jos pentru a vedea lista preparatelor din meniu și diferitele tipuri de pachete!

Decoruri încântătoare pentru petreceri de Crăciun corporate

Decorul tematic va fi din partea casei, la fel și cocktailul de bun venit.

Nu am uitat nici de partea de animare a petrecerii de Crăciun. Îți punem la dispoziție DJ și lumini speciale, pentru un cost suplimentar.

Lasă în grija noastră organizarea petrecerii de Crăciun și garantăm că vei avea parte de o petrecere corporate cu gust. Colegii, clienții sau colaboratorii tăi merită să fie răsplătiți cu un chef pe cinste!

Pentru mai multe detalii apelează: +40 372 578 800 sau trimite un mesaj la adresa de e-mail: arad@continentalhotels.ro.

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media