Servire de primă clasă
Servire de primă clasă

Restaurante & Evenimente

Restaurant & Evenimente în Arad

Hotelul Continental Forum Arad are în incinta sa Restauranul Mondo, un local luxos, mobilat elegant în nuanțe de gri și negru, cu un meniu bogat în feluri de mâncare gustoase și creativ aranjate în farfurie, perfect pentru evenimente în Arad.

Lângă restaurant, găsiți barul de noapte al hotelui, cu o capacitate de 80 de locuri și cu un propriul band muzical.

În lobby-ul hotelului puteți să vă răcoriți la barul nostru de zi, iar Tekaffe te va uimi cu varietatea de deserturi făcute în laboratorul propriu și cu o gamă variantă de ceaiuri și produse din cafea.

Hotel Continental Forum Arad dispune de trei saloane elegante pe niveluri diferite pentru organizarea evenimentelor private precum nunţi, botezuri, banchete şi a petrecerilor corporate: conferințe, traininguri, dineuri etc.

Hotelul Continental Forum Arad este alegerea cea mai potrivită pentru organizarea unui eveniment reușit în Arad. Echipa noastră de profesioniști dau dovadă de dovotament indiferent de tipul evenimentului. Ei vă vor oferi consiliere în organizarea de evenimente private sau corporate și vor asista în planificarea și pe tot parcursul desfășurării pentru a asigura succesul evenimentului.

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media