Bar de noapte în Arad pentru seri de neuitat
Bar de noapte în Arad pentru seri de neuitat

Bar de noapte

Bar de noapte

Pentru o seară de neuitat, un bar de noapte în Arad este locul perfect pentru distracție garantată. Barul de noapte din cadrul Continental Forum ARad este amplasat la parterul hotelului, lângă restaurantul Mondo, oferind posibilitatea oaspeților noștri să socializeze, dar și să se distreze într-un mediu modern și atractiv.

Barul are o capacitate de 80 de locuri, fiind un loc potrivit pentru cei care doresc să danseze sau să urmărească spectacole de cabaret în timp ce servesc o băutură alcoolică sau non alcoolică.

PROGRAM BAR DE NOAPTE – Luni – Duminică 22:00 – 4:00

PROGRAM SPECTACOL CABARET  – Duminică – Vineri de la 23:30
Continental Forum Arad Bar de noapte

Artistic

Barul de noapte oferă spectacolele și momentele artistice realizate de trupa de cabaret Continental. Dinamica spectacolelor îți voi trezi interesul și te vor surprinde într-un mod plăcut.

bar de noapte in arad continental forum arad

Băuturi fine

La barul de noapte, oaspeții se pot relaxa cu un cocktail aromat, alcoolic sau nonalcoolic, cu un cogniac fin, un pahar de whiskey sau vin. Meniul de băuturi este extrem de variat, pentru toate gusturile.

Aproape de tine

Marele avantaj al barului nostru este că nu trebuie să căutați în oraș un local unde să vă petreceți o seară antrenată, acesta fiind la doar doi pași de dumneavoastră. De asemenea, aici veți fi servit ca la carte, la standarde de 4 stele.

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media