Momentul tău de liniște
Momentul tău de liniște

Bar de zi

Bar de zi în Arad

Cele mai delicioase prăjituri și cele mai bune tipuri de cafea se găsesc în acest bar de zi în Arad! Barul de zi este amplasat în lobby-ul hotelului, fiind un colț de relaxare la îndemâna clienților. Aici puteți să vă răcoriți și cu un cocktail cu alcool sau fară, un suc prospăt de fructe sau puteți savura, de asemenea, un ceai aromat.

PROGRAM –  Luni – Duminică  19.00 – 22.00

bar de zi continental forum arad

Stil modern

Barul de zi are un aspect modern, fiind mobilat într-un mod contemporan și minimalist. Acest cadru rafinat vă oferă confortul de care aveți nevoie în timp ce savurați o băutură aromată.

Specialități

Barmanul nostru este specialist în prepararea cocktailurilor potrivite pentru orice sezon, din ingrediente atent alese și ingenios combinate. El vă poate recomanda un fresh sau un cocktail, în funcție de preferințele dumneavoastră.

bar de zi continental forum arad

Relaxare

Barul de zi este locul potrivit unde te poți relaxa într-o pauză de muncă și unde te poți detașa de stresul zilnic. Nu trebuie să te deplasezi de la hotel pentru a avea momentele tale de liniște sau pentru o întâlnire de afaceri, aici putând să petreci timp de calitate alături de cei cu care ai venit în vacanță sau alături de partenerii de muncă.

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media