Cum ne găsești
Cum ne găsești

Contact

Contact

Avem plăcerea să vă anunțăm că rezervările făcute direct pe website-ul nostru au o reducere de 10% față de orice alt site de rezervări.

 

Hotelul este situat în centrul orașului, pe bulevardul principal, în imediata apropiere a centrului comercial și cultural al Aradului. Se află la o distanță de 5 km față de aeroprtul din Arad, 3 km față de Gara Arad și 50 km distanță față de granița cu Ungaria.

Dinspre Timișoara (DN69) – intrați în Arad și mergeți drept înainte pe Calea Timișorii, treceti podul Traian, mergeti drept inainte pe Calea Romanilor si apoi pe Bd. Dragalina. In dreptul Colegiului National Elena Ghiba Birta virati la stanga pe Str. 1 Decembrie 1918 pentru a ajunge pe Bd. Revolutiei. Virati dreapta si peste 100 m ajungeti in fata hotelului Continental Forum Arad.

Din Ungaria prin Vama Nadlac (DN7) – intrati in Arad si mergeti drept inainte pe drumul principal (Calea Aurel Vlaicu, P-ta Garii, Bd. Revolutiei). In fata Teatrului Ioan Slavici virati stanga si schimbati sensul de mers pe Bd. Revolutiei. Mergeti drept inainte si peste 350 m ajungeti in fata hotelului Continental Forum Arad.

Din Deva (DN7) – intrati in Arad si mergeti drept inainte pe drumul principal (Calea Radnei, treceti podul peste calea ferata, Calea Iuliu Maniu). In sensul giratoriu din P-ta Podgoria faceti stanga si intrati pe Bd. Revolutiei, paralel cu liniile de tramvai. Mergeti drept inainte pana in fata Teatrului Ioan Slavici, virati stanga si schimbati sensul de mers pe Bd. Revolutiei. Mergeti drept inainte si peste 350 m ajungeti in fata hotelului Continental Forum Arad.

Din Oradea (DN79) – intrati in Arad si mergeti drept inainte pe drumul principal (Str. Petru Rares, treceti podul peste calea ferata) paralel cu liniile de tramvai. La intersectia cu Bd. Revolutiei, in dreptul liceului de arta Sabin Dragoi mergeti drept, paralel cu liniile de tramvai, prin sensul giratoriu din P-ta Podgoria. Mergeti drept inainte pana in fata Teatrului Ioan Slavici, virati stanga si schimbati sensul de mers pe Bd. Revolutiei. Mergeti drept inainte si peste 350 m ajungeti in fata hotelului Continental Forum Arad.

Continental Forum Arad

+40 372 578 800

forum.arad@continentalhotels.ro

Bd. Revoluției nr. 79-81, cod 310130, Arad, România

Continental Hotels: Sediu Central

+40 372 121 721

info@continentalhotels.ro

Calea Griviţei 143, 010708, Sector 1, Bucureşti

Constantin Bija

Constantin Bija
General Manager

Corina Ivan
Deputy General Manager

Bianca Vernea
Sales Manager

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Subiect

Mesaj

©2018 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

Ai 10% discount față de oricare alt site de rezervări doar cu adresa ta de email.

Nu vom stoca și nu vom folosi această adresă în viitor.

Nu vreau discount

Mai multe detalii legate de oferta Continental Hotels.