Cum ne găsești
Cum ne găsești

Contact

Contact

Hotelul este situat în centrul orașului, pe bulevardul principal, în imediata apropiere a centrului comercial și cultural al Aradului. Se află la o distanță de 5 km față de aeroprtul din Arad, 3 km față de Gara Arad și 50 km distanță față de granița cu Ungaria.

Dinspre Timișoara (DN69) – intrați în Arad și mergeți drept înainte pe Calea Timișorii, treceti podul Traian, mergeti drept inainte pe Calea Romanilor si apoi pe Bd. Dragalina. In dreptul Colegiului National Elena Ghiba Birta virati la stanga pe Str. 1 Decembrie 1918 pentru a ajunge pe Bd. Revolutiei. Virati dreapta si peste 100 m ajungeti in fata hotelului Continental Forum Arad.

De la 1 Ianuarie rezervă direct și ai 15% discount!

Din Ungaria prin Vama Nadlac (DN7) – intrati in Arad si mergeti drept inainte pe drumul principal (Calea Aurel Vlaicu, P-ta Garii, Bd. Revolutiei). In fata Teatrului Ioan Slavici virati stanga si schimbati sensul de mers pe Bd. Revolutiei. Mergeti drept inainte si peste 350 m ajungeti in fata hotelului Continental Forum Arad.

Din Deva (DN7) – intrati in Arad si mergeti drept inainte pe drumul principal (Calea Radnei, treceti podul peste calea ferata, Calea Iuliu Maniu).

In sensul giratoriu din P-ta Podgoria faceti stanga si intrati pe Bd. Revolutiei, paralel cu liniile de tramvai. Mergeti drept inainte pana in fata Teatrului Ioan Slavici, virati stanga si schimbati sensul de mers pe Bd. Revolutiei. Mergeti drept inainte si peste 350 m ajungeti in fata hotelului Continental Forum Arad.

Din Oradea (DN79) – intrati in Arad si mergeti drept inainte pe drumul principal (Str. Petru Rares, treceti podul peste calea ferata) paralel cu liniile de tramvai. La intersectia cu Bd. Revolutiei, in dreptul liceului de arta Sabin Dragoi mergeti drept, paralel cu liniile de tramvai, prin sensul giratoriu din P-ta Podgoria. Mergeti drept inainte pana in fata Teatrului Ioan Slavici, virati stanga si schimbati sensul de mers pe Bd. Revolutiei. Mergeti drept inainte si peste 350 m ajungeti in fata hotelului Continental Forum Arad.

Rezervări (Luni – Vineri: 9:00 – 17:30)

Telefon Rezervări: +40 372 121 721
Email Rezervări: reservation@continentalhotels.ro

Continental Forum Arad

Adresă: Bd. Revoluției nr. 79-81, cod 310130, Arad, România
Receptie hotel : +40 372 578 800
Email hotel: arad@continentalhotels.ro

Continental Hotels – Sediu Central

Adresă: Calea Griviţei 143, 010708, Sector 1, Bucureşti
Telefon: +40 372 121 721
Email: sales@continentalhotels.ro

Constantin Bija

Constantin Bija
General Manager

Bianca Vernea
Sales Manager

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Subiect

Mesaj

Prin trimiterea acestui formular, sunteți de acord ca societatea Continental Hotels SA să prelucreze datele cu caracter personal de mai sus în mod legal, corect și într-o manieră transparentă față de dumneavoastră și va lua toate garanțiile necesare pentru a asigura respectarea dreptului la viață privată. Datele cu caracter personal de mai sus se vor prelucra în scopul soluționării cerinței dumneavoastră exprimată în acest formular. Datele vor fi colectate și prelucrate în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor, pe o perioadă stabilită de 1 an de zile.

De asemenea, vă invităm să citiți politica GDPR (,,General Data Protection Regulation – GDPR”) adoptată de Continental Hotels aici: Politica de confidentialitate

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

AM SUSPENDAT TEMPORAR ACTIVITATEA ÎN URMĂTOARELE HOTELURI:

Grand Hotel Continental,

Continental Forum Arad, Continental Forum Sibiu, Continental Forum Tîrgu Mureș,

Continental Dr. Tr. Severin and Continental Suceava


Informații privind flexibilitatea rezervărilor dumneavoastră și siguranța călătoriilor

Toate rezervările cu data de sosire înainte de 31 mai pot fi modificate sau anulate fără penalizare

Toate rezervările cu data de sosire după 1 iunie pot fi modificate pentru o altă perioadă până la sfârșitul anului 2021, în limita disponibilității.