Evenimente private

Dacă sunteți în căutarea unui restaurant de nuntă în Arad, a unei de săli de botez în Arad sau a unei locații pentru petrecerea de majorat, Continental Forum Arad este alegerea potrivită. Sălile dedicate evenimentelor private pot găzdui între 50 și 220 de invitați, în funcție de specificul evenimentului echipa noastră vă ajută în alegerea celei mai bune variante. La etajul 11 al hotelului se află cea mai mare sală, Salonul Panoramic, de unde se poate admira orașul Arad. 

Alegerea unei săli de nuntă este condiționată de personalizarea meniului și a decorurilor pentru reușita evenimentului. Când cauți un restaurant de botez copiii sunt în centrul petrecerii. Dacă dorești un loc pentru o petrecere aniversară iei în calcul distracția. Echipa noastră este formată din profesioniști, iar experiența acumulată de-a lungul timpului și nenumăratele evenimente organizate impecabil sunt cea mai bună carte de vizită. Serviciile personalizate, preparatele gustoase și apetisante, eleganța saloanelor și servirea ireproșabilă sunt doar câteva dintre atuurile noastre.

Ofertele speciale și pachetele avantajoase pot fi configurate pentru toate tipurile de evenimente private, astfel, vă oferim posibilitatea de a ne adapta propunerile noastre în funcție de preferințele dumneavoastră.

restaurant nuntă

Restaurant nuntă în Arad

50-220 pers. 3 săli

Alegerea unui restaurant de nuntă este extrem de importantă, astfel că în cadrul Continental Forum Arad poți alege între trei saloane de nuntă, astfel încât evenimentul să devină unul memorabil.

Cere ofertă
Descriere

Experiența pe care am dobândit-o în organizarea evenimentelor este esențială în consilierea mirilor, astfel încât fiecare decizie să fie perfectă. Cele trei saloane au capacități diferite, dar decorul elegant și calitatea excepțională a serviciilor sunt puncte comune.

Salonul Panoramic este situat la etajul 11, oferă o panoramă superbă asupra centrului, iar capacitatea maximă este de 160 de persoane. Mesele rotunde, mobilierul alb din lemn masiv și întreg decorul este o demonstrație a bunului-gust și a eleganței. Salonul Panoramic este alegerea optimă pentru cei care caută un impresionant salon de nuntă în Arad

Salonul Mezanin este situat la mezanin și are vederea către parcul din fața hotelului. Cu o capacitate maximă de 220 de persoane, Salonul Mezanin  este alegerea perfectă pentru un restaurant de nuntă în Arad cu un număr mai mare de invitați. 

Restaurantul Mondo este alegerea optimă pentru un salon de nuntă cu un concept mai intim. Decorul elegant, mobilierul din lemn masiv, în nuanțe de crem, argintiu și negru vor atrage admirația oaspeților. Restaurantul are o capacitate de maxim 90 persoane, are o zonă special amenajată pentru formația muzical și are acces direct spre terasă.

Beneficii

Un restaurant de nuntă în Arad ar trebui să pună pe primul loc unicitatea evenimentului, iar noi am înțeles acest lucru foarte bine. Pe lângă adaptabilitatea exemplară și soluțiile personalizate pentru meniu, mirii vor primi din partea noastră și un cadou surpriză, dar și discount-uri pentru cei care doresc să organizeze petrecerea de nuntă vinerea sau duminica.

La înălțime

Pe lângă serviciile excepționale pe care le-am perfecționat de-a lungul timpului, ne mândrim cu vederea panoramică, la 360 de grade, oferite de Salonul Panoramic, situat la etajul 11 al hotelului. Fiind una dintre cele mai înalte clădiri din Arad, Continental Forum beneficiază de o priveliște superbă asupra orașului. 

Imaginație

Pentru desert sau candy-bar, laboratorul propriu al cofetăriei Tekaffe vă stă la dispoziție pentru comenzi inedite. Astfel, aveți siguranța că tortul de nuntă va fi preparat doar din ingrediente naturale, cu multă pasiune, arome fine și viu colorate.

Experți

Atenția la detalii și personalul calificat sunt doar două dintre atributele ce ne deosebesc de concurenții noștri. Și pentru că ne dorim ca totul să fie absolut perfect, decorul este realizat în colaborare cu o firmă specializată, barmanii noștri sunt experți în prepararea cocktail-urilor, iar echipa de servire cu siguranță va ridica standardul evenimentului dumneavoastră.

petreceri aniversare

Petreceri aniversare în Arad

până la 50 pers. 2 saloane

Fiecare petrecere aniversară este o ocazie specială pentru sărbătorit, tocmai de aceea am pus la punct pachete speciale și facilități adaptate pentru acest tip de eveniment.

Cere ofertă
Descriere

Personalizarea meniului, atent pregătit de maeștri bucătari, sau pachetele de băuturi Open Bar cu cocktail-uri preparate de barmani profesioniști vin în întâmpinarea cerințelor speciale ale fiecărui client.

Cofetăria Tekaffe este partenerul ideal pentru realizarea unui candy-bar spectaculos care poate conține o varietate de bucurii dulci. Macaroons, păhărele cu spume, bomboane fondante, acadele, bezele sau mini-cupcakes sunt doar câteva dintre ideile de preparate. Și, desigur, unul dintre cele mai importante elemente ale unei petreceri aniversare.

Beneficii

În cazul în care vrei să organizezi o petrecere aniversară în Arad, ți-am pregătit o ofertă specială.

În pregătirea organizării unei petreceri aniversare, organizatorii noștri sunt extrem de receptivi și de atenți la cerințele dumneavoastră. Astfel, ideile propuse se transformă în realitate.

În plus, sălile pe care vi le punem la dispoziție pentru o petrecere aniversară în Arad sunt elegante, iar aranjamentul cu mese rotunde vine în completarea decorului rafinat.

Diversitatea meniului și a băuturilor asigură un timp de calitate pentru fiecare invitat. Tocmai de aceea meniurile pot fi personalizate, iar gama de cocktail-uri este una foarte amplă, fie că este vorba despre băuturi cu alcool sau fără.

restaurant botez

Restaurant botez în Arad

50-220 pers. 3 săli

În funcție de numărul invitaților și de preferințele individuale, Continental Forum Arad vine în întâmpinarea dumneavoastră cu trei opțiuni distincte pentru o sală de botez în Arad.

Cere ofertă
Descriere

Salonul Panoramic are o capacitate de 160 de persoane și se remarcă prin priveliștea superbă asupra întregului oraș, fiind poziționat la etajul 11 al hotelului. Decorul elegant și mobilierul alb, din lemn masiv, sunt ideale pentru organizarea unui botez în Arad.

Salonul Mezanin este cel mai încăpător și poate găzdui până la 220 de persoane. Acesta este situat deasupra lobby-ului, are un spațiu dedicat pentru band-ul muzical și oferă o vedere spre parcul din fața hotelului.

Restaurantul Mondo are un design elegant, poate acomoda 90 de persoane și dispune de ieșire directă spre terasa hotelului.

Preparatele delicioase, servirea impecabilă, atmosfera intimă și plăcută, alături de soluțiile personalizate sunt rețeta unui botez de excepție.

Beneficii

Pentru cei aflați în căutarea unui restaurant de botez în Arad am pus la punct o serie de oferte și discount-uri în cazul în care evenimentul este organizat vinerea sau duminca.

Cofetăria Tekaffe, cu laboratorul propriu și maeștri cofetari pricepuți, poate prepara un tort excepțional, respectând cerințele dumneavoastră. Iar ingredientele naturale, alături de un decor viu colorat sunt garanția unui desert delicios.

Meniul personalizat, adaptat gusturilor dumneavoastră, poate cuprinde preparate atât din bucătăria tradițională românească, cât și din meniul internațional. Noi garantăm că, indiferent de alegerea făcută, toate preparatele sunt gătite cu pasiune, la standarde înalte și cu un aspect irezistibil.

Știm cât de importante sunt chiar și cele mai mici detalii în oraganizarea unui botez și tocmai de aceea lucrăm cu o echipă specializată pentru decorarea sălii. În acest mod putem fi siguri că petrecerea va purta o amprentă personală, într-un cadru distins și elegant.

majorat

Restaurant majorat în Arad

60-150 pers. 2 saloane

Dacă vrei să organizezi o petrecere de majorat în Arad, Continental Forum este alegerea optimă. Îți punem la dispoziție mai multe săli, iar meniurile sunt create special de experții noștri.

Descriere

Poziționarea centrală, vasta experiență acumulată de-a lungul timpului și meniurile concepute special pentru o petrecere de majorat sunt o parte importantă a unui eveniment reușit. Preparatele savuroase, multiplele tipuri de cocktail-uri open bar și personalul nostru calificat vor avea grijă ca una dintre cele mai importante petreceri din viața ta să devina una memorabilă.

Beneficii

Experiență

Fie că alegi meniul “Something Original”, “Something Extraordinary”, “Wonderful Fun” sau “It’s Party Time!”, echipa noastră de organizare are o vastă experiență în domeniu și va fi alături de tine pentru a te consilia pe parcursul stabilirii detaliilor organizatorice.

Locație excelentă

Puteți avea o petrecere de majorat în Gala Club, la salonul de la Mezanin sau în salonul Panoramic. Acesta din urmă oferă o priveliște unică asupra orașului și va oferi un sentiment de unicitate evenimentului tău.

Diversitate

Îți punem la dispoziție meniuri care includ pachete de băuturi prestabilite, dar poți opta separat și pentru open bar-uri care conțin cocktailuri delicioase. Pentru un eveniment unic, îți propunem să alegi fântâna de ciocolată, candy bar-ul sau bufetul de fructe!

banchet

Restaurant banchet în Arad

60-150 pers. 3 săli

Fiecare petrecere de banchet marchează un moment important al vieții și reprezintă trecerea spre o nouă etapă. Fie că e vorba despre începutul anilor de liceu sau despre startul facultății. Din acest motiv, Continental Forum vă pune la dispoziție mai multe soluții pentru un restaurant de banchet în Arad.

Descriere

Echipa dedicată organizării evenimentelor din cadrul Continental Forum Arad vă propune cele mai interesante meniuri și oferte pentru organizarea unui banchet în Arad. Aceste momente speciale sunt sărbătorite alături de prieteni și colegi, pe ritmuri de dans, într-una dintre sălile noastre de evenimente. Avem o experiență vastă în organizarea petrecerilor private și suntem mereu atenți și receptivi la cerințele speciale ale clienților.

Beneficii

Delicios

Pentru organizarea de banchete în Arad vă punem la dispoziție preparate dintre cele mai diverse, în pachete precum „Prom Queen” sau „Prom King”, 2 tipuri de open cocktail bar pentru cele mai îndrăznețe petreceri, dar și diverse preparate vegetariene. Pentru ca petrecerea să fie cu adevărat specială, vă propunem să alegeți fântâna de ciocolată, candy bar-ul sau bufetul de fructe. Un extra beneficiu este că la Continental Forum Arad puteți alege și Pachetul Boem – un pachet franțuzesc care conține diferite feluri de brânză, struguri, nuci și multe altele.

Elegant

Pentru cele mai elegante banchete, vă punem la dispoziție sălile noastre atent decorate de către echipa de organizare, cu mese rotunde care acompaniază rafinamentul celorlalte piese din salon. Pentru petreceri cu maxim 70 de invitați, putem găzdui petrecerea în Gala Club. Dacă alegeți salonul Panoramic, veți da un plus de unicitate petrecerii datorită priveliștii asupra orașului.

Accesibil

Vă stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau nelămuriri. Vă vom ghida pe parcursul organizării evenimentului și vă vom oferi sfaturi utile, precum și prețuri accesibile. Avem și un tarif special pentru invitații care doresc să beneficieze și de cazare: 150 de lei/cameră single sau dublă (valabil pentru zilele de weekend).

catering

Servicii catering Arad

De-a lungul timpului, am demonstrat că serviciile de catering pot fi ridicate la rang de artă. Pentru noi, fiecare client este unic și special. Stabiliți locația unde doriți să organizați cel mai frumos eveniment din viața voastră, iar noi ne deplasăm cu o întreagă echipă de profesioniști și îți oferim întreaga paletă de servicii pe care le implică organizarea unui eveniment fără cusur.

Descriere

Vă asigurăm și servicii suplimentare de logistică și asistență tehnică, dar și consultanță pe toată perioada organizării și vă ajutăm cu sfaturi și recomandări în toate deciziile pe care trebuie să le luați.

Ne mândrim cu un număr total de 50.000 clienţi mulţumiţi din 13 judeţe diferite ale ţării: Arad, Timiş, Bihor, Caraş-Severin, Sibiu, Constanţa, Teleorman, Vaslui, Ialomiţa, Tulcea, Hunedoara, Giurgiu şi Brăila.

Beneficii

Inedit

Preparatele pe care le oferim prin serviciul de catering sunt dintre cele mai diverse, gătite cu pasiune și grijă pentru gust. Oferim meniul complet pentru orice tip de eveniment, iar bucatele realizate de noi poartă semnătura calității de top. Pentru noi, aranjamentul în farfurie este la fel de important ca savoarea mâncării, de aceea avem grijă ca produsele pe care le preparăm și transportăm să fie creativ aranjate.

Optim

Pentru că pasiunea ne defineşte şi întotdeauna dorim să asigurăm pachete de servicii personalizate, oferim atât servicii de catering (alimentaţie publică) şi personal calificat, cât şi suport logistic şi tehnic. Datorită dotărilor tehnice specifice (maşină frig, thermobox-uri), preparatele alimentare sunt păstrate în condiţii optime din punctul de vedere al temperaturii şi al condiţiilor sanitar-veterinare.

Perfecționiști

Experienţa acumulată, primordialitatea mulţumirii clientului şi dorinţa constantă de perfecţionare, ne impulsionează către atenţia la detalii şi implicarea în organizarea evenimentelor. Fiecare client este unic şi special şi suntem deosebit de recunoscători pentru fiecare eveniment organizat cu succes.