Restaurante

Continental Forum Arad acorda atenție și gusturilor rafinate ale gurmanzilor. Restaurantul Mondo este apreciat pentru meniul diversificat și preparatele gustoase iar Tekaffe este recunoscut pentru dulciurile impecabile de la care nu te poți abține.

Dacă ești în căutarea unui restaurant în Arad te invităm să treci pragul restaurantului Mondo pentru câteva momente de relaxare gastronomică. 

În această perioadă, am luat toate măsurile pentru siguranța sănătății dumneavoastră și a colegilor noștri. Din acest motiv o parte din serviciile noastre nu sunt disponibile sau sunt disponibile cu acces limitat. Vezi Măsurile de securitate și prevenție împotriva răspândirii Coronavirus Covid19

mondo

Restaurant Mondo

Restaurantul Mondo este un restaurant în Arad, situat la parterul hotelului Continental Forum, în centrul orașului Arad. Designul creativ și mobilierul masiv, în nuanțe de crem, argintiu și negru, sunt amprenta bunului gust și al eleganței. Indiferent că vrei să savurezi un prânz liniștit, o cină savuroasă sau ești în căutarea unui restaurant în Arad pentru un prânz de afaceri, Restaurantul Mondo impresionează olfactiv prin gustul fin al preparatelor, dar și vizual deoarece bucătarii noștri pun mare accent pe un plating inventiv și creativ.

Capacitatea maximă a restaurantului este de 95 de persoane.

Vezi meniul

bar de zi

Bar de zi

În holul hotelului Continental Forum Arad găsiți un hotel bar unde vă puteți delecta cu un preparat pe baza de cafea, un ceai aromat șau puteți alege un long / short drink cu sau fără alcool. Scopul este un moment de relaxare într-o atmosferă contemporană.

Stilul  minimalist transformă conceptul clasic al unui hotel bar într-un cadru confortabil, ideal pentru un moment de conversație.

tekaffe

Tekaffe

Tekaffe este locul ideal pentru orice moment al zilei. Aici poți începe ziua cu o cafea aleasă exact pe gustul tău și  un croissant pufos. Sau, poți alege un ceai aromat alături de delicioșii biscuiți cu gem. La prânz, începe siesta cu un preparat dulce, impecabil armonizat, care va suplimenta necesarul de energie pentru după-amiază. Să nu uităm vestitul ceai de la ora 5, sau așa numitul – momentul tău de relaxare. Iar seara organizează o întâlnire cu prietenii aici, toata lumea va uita de dietă.

Cu un laborator propiu, Tekaffe este o cofetărie în Arad unde arta panificației se întâlnește cu experiența maeștrilor cofetari, pentru o explozie de gusturi și arome. Ingredientele naturale sunt folosite în laboratorul nostru pentru a vă oferi deserturi variate.

Meniul cuprinde și prăjiturile ce ne amintesc de copilărie: Suhaida, Doboș sau Amandină. Foarte apreciate sunt și tartele cu zmeură sau tartele cu nuci și caramel, dar și brioșe/cupcakes de diferite arome și culori, prăjiturile casei, prăjitura cu nuci și cafea, fursecuri, frutissima cu zmeură, popularul tort mousse sau tortul Roche. Pe lângă preparate dulci, cofetarii noștri realizează și produse sărate de patiserie: minipateuri cu brânză, minipateuri cu ciuperci, covrigei, sărățele, fundițe, saleuri cu cascaval, pogăcele, buzunărele cu cașcaval, rulouri cu cașcaval, cornulete cu chimen și altele, la fel de apetisante.

La cofetăria Tekaffe din Arad poți comanda tort sau poți comanda prăjituri de orice fel, pentru a completa petrecerea ta. Preparăm cu mare atenție orice tort pentru nuntă, tort pentru botez sau tort pentru majorat.