Catering în Arad de calitate
Catering în Arad de calitate

Catering

Catering Arad

La Hotelul Continental Forum Arad avem o echipă de profesioniști ce oferă servicii de catering în Arad. De-a lungul anilor am asigurat peste 75 de evenimente în aer liber, în 14 județe ale țării: Arad, Timiş, Bihor, Caraş-Severin, Sibiu, Constanţa, Teleorman, Vaslui, Ialomiţa, Tulcea, Giurgiu, Hunedoara, Mehedinți şi Brăila.

Datorită experienței acumulate în domeniul de catering în Arad, livrăm produse și servicii de calitate atât la petreceri private cât şi la evenimente corporate de până la 2.700 de invitaţi. În timp, am cumulat un numar de 42.200 de invitați mulțumiți, fiind cel mai important partener de catering din Arad.

Câteva dintre reușitele noastre sunt:

  • recordul de 4 evenimente consecutive, însumând 1.200 persone (Ialomița, Tulcea, Constanţa, Teleorman);
  • cel mai îndepărtat eveniment desfăşurat la Negru-Vodă (800 km);
  • cel mai mare eveniment: peste 2.700 persoane.
catering in arad

Siguranță

Calitatea este prioritatea noastră când asigurăm serviciile de catering Arad. Mulțumită dotărilor tehnice specifice (mașină frig, thermobox-uri), preparatele alimentare sunt păstrate și transportate în condiții optime din punct de vedere al temperaturii și al condițiilor sanitar-veterinare.

catering in arad

Complexitate

Punem la dispoziție logistică (recipiente speciale, chaffing dish-uri, thermobox-uri, grătare etc.), personal specializat, transport (mașină frigorifică), servicii auxiliare (cort, mese și scaune, bănci, umbrele, pavilioane, ventilatoare cu apă, încălzitoare cort, decor) precum și servicii audio-video. Aceste dotări dar si atenția deosebită pe care o acordam celor mai mici detalii, fac din restaurantul hotelului Continental cel mai experimentat partener de catering din Arad.

Catering în Arad. Recomandare

Cu ajutorul nostru, multe evenimente au fost un succes și printre acestea amintim petrecerile de Crăciun, dine-urile, petrecerile în aer liber și dejunurile. Vă sugerăm să contactati echipa noastra de specialiști pentru discuta exact detaliile evenimentului dumneavoastră.

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media