Restaurant în Arad cu bun gust
Restaurant în Arad cu bun gust

Restaurant Mondo

Restaurant Mondo

Dacă sunteți în căutarea unui restaurant în Arad, în Restaurantul Mondo, situat la parterul hotelului Continental Forum Arad, veți face cunoștință cu luxul, bunul gust și eleganța datorită mobilierului masiv, în nuanțe de crem, argintiu și negru și a designului creativ și elegant al restaurantului.

Restaurantul în Arad are o capacitate de 95 de locuri, având o zonă special amenajată pentru formație de muzicieni, acces la terasă și vedere spre parcul din fața hotelului.

PROGRAM 

Restaurantul Mondo este deschis de luni până duminică, în intervalul orar 19.00-22.00. Pe timpul verii masa poate fi servită pe terasa restaurantului.

restaurant mondo continental forum arad restaurant in arad

Atmosferă

Mediul ospitalier și cadrul prietenos și relaxant definesc restaurantul și îl recomandă ca fiind locul perfect pentru a servi masa. În timp ce serviți cina la noi, o formație de muzicieni asigură muzica de fundal live, aducând un plus de valoare experienței culinare.

restaurant mondo continental forum arad restaurant in arad

Spectacol în farfurie

Bucătarii profesioniști impresionează oaspeții prin preparatele apetisante și unice. Pe lângă gustul fin, bucatele restauratului Mondo sunt așezate într-un mod inventiv în farfurie. Mondo reprezintă alegerea ideală pentru o masă de afaceri, un prânz liniștit sau o cină savuroasă.

Excelență

Calitatea superioară a serviciilor oferite de restaurantul nostru din Arad este rezultatul unui efort comun al întregii echipe. Fiecare membru este antrenat pentru a vă consilia în alegerea preparatului perfect pentru dumneavoastră. Suntem atenți la preferințele clienților și ne încântă să vă surprindem plăcut!

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media