O escapadă delicioasă
O escapadă delicioasă

Tekaffe

Tekaffe

Dacă ești în căutarea unor cofetării Arad, alege TeKaffe!

Cofetăria pune la dispoziție un meniu variat ce conține deserturi care satisfac toate gusturile: brioșe/cupcakes de diferite arome și culori, prăjiturile casei, prăjitura cu nuci și cafea, fursecuri, frutissima cu zmeură, popularul tort mousse și multe alte sortimente realizate din ingrediente naturale, preparate în laboratorul propriu de către personalul nostru.

Meniul cuprinde și prăjiturile ce ne amintesc de copilărie: Suhaida, Dobos sau Amandină. Foarte apreciate sunt și tartele cu zmeură sau tartele cu nuci și caramel.

Continental Hotels a dezvoltat în cadrul câtorva hoteluri din lanțul propriu, brand-ul Tekaffe. Numele reprezintă un joc de cuvinte din limba germană care formează conceptul general prin alăturarea cuvintelor ceai-tee și kaffe- cafea.

În afară de dulciuri, cofetarii noștri realizează și produse sărate de patiserie: minipateuri cu brânză, minipateuri cu ciuperci, covrigei, sărățele, fundițe, paie cu cascaval, pogăcele, buzunărele cu cașcaval, rulouri cu cașcaval, cornulete cu chimen și altele la fel de apetisante.

PROGRAM
Cofetaria este deschisă în fiecare zi a săptămânii, între orele 8:00 și 21:00.

Pentru comenzi:

arad@tekaffe.ro

Cofetărie: 0372.578.827

Laborator cofetărie: 0372.578.825

tekaffe arad

Dimineața perfectă

Tekaffe este locul perfect unde poți începe dimineața cu o cafea aleasă exact pe gustul tău din numeroasele sortimente și un croissant pufos. Pentru cei ce preferă ceaiul avem arome precum „English Breakfast”, „Afternoon Tea“ sau „Darjeeling Tea“.

tekaffe arad

Personalizare

Cofetarii noștri realizează torturi la comandă și deserturi personalizate. Tot la cofetarie pot da comenzi pentru evenimente speciale de miniprajituri precum: mini-piersicuță, mini-pădurea neagră, mini-tekaffee, mini-tarte, trufe, islere, rozete cu gem, fulgi de nea sau cheesecake.

Candy bar

Nelipsit de la evenimente este și candy bar-ul cu o varietate de preparate ce pot fi pregătite în nuanțe la alegere: macaroons, păhărele cu spume de diferite arome, bomboane fondante, acadele, bezele, mini-cupcakes etc.

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media