Bucuria momentelor speciale
Bucuria momentelor speciale

Evenimente Private

Evenimente private

Continental Forum Arad organizează orice tip de evenimente private în Arad, de la nunți și botezuri la petreceri aniversare și banchete.

Dispunem de trei săli elegante dispuse pe trei niveluri, dintre care una oferă o priveliște panoramică impresionantă asupra Aradului. Spațiile noastre au capacități diferite, de 100, 160 și 260 de persoane, astfel încât vi-o puteți alege pe cea care este potrivită amplorii evenimentului dvs.

Dacă alegeți să organizați petrecerea nunții într-unul din saloanele noastre, vă oferim un meniu all inclusive, cadouri speciale pentru miri și decor inclus. Pentru petrecerile de botez, vă oferim gratuități la serviciile oferite de hotelul nostru, dar și un meniu personalizat.

Suntem cunoscuți pentru profesionalismul cu care tratăm fiecare client în parte. Ne-am câștigat renumele de perfecționiști în urma experienței acumulate de-a lungul timpului, atenției la detalii, personalizării serviciilor, meniurilor rafinate și apetisante, eleganței saloanelor și servirii fără reproș.

Avem oferte speciale și pachete avantajoase pentru toate tipurile de evenimente private, oferindu-vă posibilitatea de a adapta propunerile nostre în funcție de nevoile și specificul petrecerii.

Pentru a vă face o imagine despre cum arată sălile noastre, vă propunem să porniți într-un tur virtual în saloanele noastre de evenimente private.

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media