Ofertă cazare studenți

Ești student și vizitezi orașul Arad? Am creat o ofertă specială dedicată studenților care călătoresc în Arad.

Fie că vii la admitere sau dorești să descoperi tainele orașului Arad, oferta noastră este gândită pentru bugetul tău. Meriți să te cazezi într-un hotel ultracentral de 4 stele și să rămâi cu suficienți bani pentru a te distra în voie!

Studenții beneficiază de 25% discount *față de tarifele standard de pe orice alt site partener de rezervări.

oferta studenti

Detalii ofertă:
– Tarifele includ TVA și taxe locale.
– Tariful este valabil în orice perioadă a anului, în funcție de disponibilitate.
– Tariful este supus condițiilor valabile pentru rezervările de tip Anulare Gratuită (nu este necesară garantarea rezervării).
– Internet Wi-Fi gratuit.
– Pentru fiecare cameră rezervată este necesar un carnet de student vizat pe anul în curs, ce se prezintă în original la recepție în momentul cazării
– *Reducerea de 25% se aplică la tariful standard de tip „anulare gratuită” (fără reduceri sau restricții de anulare) de pe orice website partener de rezervări online, neincluzând oferte dau programele de fidelizare ale platformelor respective.

Poți beneficia de această ofertă în limita disponibilității printr-o rezervare în prealabil, prin email la arad@continentalhotels.ro  sau prin telefon la +40 372 578 800.

Hotelul Continental Arad se află pe principalul bulevard din oraș, astfel poți ajunge rapid oriunde dorești. De asemenea, îți oferim acces gratuit WiFi în tot hotelul.

Te așteptăm!